Gde treniramo: KK Sport's World

KK Sport’s World trenira na dve lokacije u Novom Sadu i to u OŠ “Vuk Karadžić” i na univerzitetskom centru, populano “Đačko igralište”

OŠ Vuk Karadzić

Sala tj.hala u OŠ “Vuk Karadžić” je jedna od najnovijih sala u Novom Sadu i naravno opremljena po najnovijim standardima što podrazumeva kvalitetne uslove za trening, prostranost kao sto je velik broj koševa(dva centralna i četri bočna), ostavu za rekvizite, svlačionice sa tuševima, a i uvek je toplo u sali.

Djačko Igralište

Usluge đačkog igrališta koristimo preko 25 godina, sala nam ispunjava sve potrebne zahteve za kvalitetnim radom kao sto su prostranost, veliki broj koševa(dva centralna i osam bočnih koševa), ostavu za rekvizite kao i prostrane svlačionice sa tuševima, i i uvek je toplo u sali.

-U svim salama gde treniramo smo obezbedili prateće rekvizite za trening: lopte, čunjeve,…Sve sale su vrlo dobro održavane od strane ustanove kojoj se nalaze, a naš doprinos je u tome sto insistiramo i vodimo računa da sva deca koja dolaze na trening imaju patike za salu tj. da se moraju prezuti.

Photo 1 Photo 2 Photo 3